Mercedes-benz Varaosat

Mercedes-Benz on Saksalaisen Daimler AG:n valmistama automerkki. Carl Benz suunnitteli ensimmäisen polttomoottorilla varustetun auton ,Benz Patent Motorwagenin, vuonna 1885 ja vuodesta 1887 vuoteen 1893 mennessä, tätä kolmipyöräistä 93 litraa sadalla kuluttavaa autoa oli myyty 25 kappaletta.

Vuonna 2006 Mercedes-Benz juhlisti 25 000 000 auton valmistamista maailmansotien jälkeen.

Mercedez-Benz on tehnyt muun muassa laajamittaista yhteistyötä Chryslerin kanssa. Yhteistyön laajudesta toimii hyvänä esimerkkinä Chrysler 300c, jolle on vaikea löytää edullisia alustan varaosia autojen pienen määrän vuoksi Euoroopassa, mutta moottorin ja vaihdelaatikon varaosat ovat verrattaen edullisia ja hyvin saatavilla, sillä samaa moottoria ja vaihdelaatikkoa käytettiin Mecedes-Benz E-mallissa.

Meiltä löydät varaosat helposti Mercedes-Benz:iisi rekisterinumerolla tai valitsemalla oikean mallin. Olemme auki vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri, joten voit tehdä ostoksesi sinulle parhaiten sopivana ajankohtana ja 2-3 työpäivän kuluessa varaosat saapuvat joko Kotiisi, Postitoimipaikkaan tai Smartpostilla. Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme jos sinulla on kysymyksiä varaosien sopivuuteen tai löytämisen suhteen.