Millä ehdoilla varaosat palautetaan?

Maksamalla laskun vahvistat sen, että haluat tilata valitut tuotteet ja hyväksyt Varaosa24.fi käyttö- ja palautusehdot.

Mikäli et ole varma tuotteen sopivuudesta haluttuun autoon/malliin, Sinulla on velvollisuus kysyä meidän asiakaspalvelustamme lisätietoja. Käytä tähän tuotesivulla olevaa lisätietokaavaketta, lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen info@Varaosa24.fi tai soita asiakaspalveluumme numeroon 0400470042.

Mikäli tuote ei jostain syystä sovi tai haluat muuten perua tilauksen, otamme tavarat luonnollisesti takaisin (14 päivän kuluessa tilauksen laatimisesta) ja palautamme Sinulle tilauksen hinnan.

Palautuskaavake
Pyydämme lähettämään palautettavan tavaran mukana täytetyn palautuskaavakkeen, sen löydät tästä: PALAUTUSKAAVAKE

Palautusehdot
- Tuotteen mukana tulee olla täytetty tavaran palautuskaavake.
- LVaraosa24.fi palauttaa 100 % tilauksen hinnasta mikäli lähetät meille palautusilmoituksen 14 päivän kuluessa tilauksen maksamisesta (eli tilauksen vahvistamisesta).
- Tilaajan tulee lähettää tuote/tuotteet takaisin Varaosa24.fi:lle 14 päivän kuluessa palautusilmoituksen lähettämisestä.
- Varaosa24.fi suorittaa tilaajalle palautusmaksun 14 päivän kuluessa siitä, kun palautettava tavara on saapunut meille.
- Palautettavan tuotteen pakkauksen tulee olla ehjä ja puhdas (tuotteen kaupallisen ulkonäön tulee olla säilynyt).
- Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön.
- Tilaajan vioittamia tai vahingoittamia tuotteita Varaosa24.fi ei oteta takaisin.
- Tilaaja vastaa siitä, että palautettava tuote tai palautettavat tuotteet on TÄYDELLISESTI PAKKATTU PAKKAUSPAPERIIN TAI MUOVIKALVOON. Pakkauksen päälle EI VOI KIRJOITTAA, suoraan pakkaukseen ei voi myöskään laittaa PAKKAUSTEIPPIÄ TAI LIIMAA.

Palauttaaksesi tuotteen ota meihin yhteyttä sähköpostiosoitteella info@Varaosa24.fi sopiaksemme palauttamisen yksityiskohdista.