Lemförder - Alustan- ja ohjauksen osat 17.04.2010

Saksalainen Lemförder international on ZF-Trading-konsernin jälkimarkkinointi organisaatio, jolla on tytäryhtiöitä ympäri maailmaa. Konserni on maailman suurin alustan- ja ohjauksen osien se

kä ohjausyksiköiden valmistaja autoteollisuudelle. Mm. Audi, BMW, Mercedes-Benz, Opel, Volvo ja Volkswagen, sekä monet muut suuret merkit luottavat Lemförder-tuotteisiin ensiasennuksessa.

 

Jousitus- ja ohjausjärjestelmät
Autossa on alueita, joiden kohdalla on oltava äärimmäisen varovainen ja tiedostettava vastuu sekä tekniikka suunniteltaessa että tuotannon aikana. Tältä pohjalta Lemförder on monien vuosikymmenien ajan toimittanut hyvällä menestyksellä autoteollisuudelle erittäin tarkasti valmistettuja tuotteita, jotka takaavat jousituksen ja ohjauksen turvallisuuden. Ensisijaisena tehtävänä on antaa asiakkaille paras mahdollinen ratkaisu. Säilyttääkseen maineensa autoteollisuuden ihanteellisena yhteistyökumppanina, Lemförder tyydyttää päivittäin kaikki markkinoiden heihin kohdistamat vaatimukset. Lemförder käyttää nykyaikaisinta teknologiaa varmistaakseen kaikista uudenaikaisimmat ja tehokkaimmat järjestelmät ja järjestelmien ohjainyksiköt.

Turvallisuuden kannalta kriittiset järjestelmät on rakennettu huolellisesti, kompromisseja tekemättä.

Tuotteiden vankka luotettavuus ja tarkkuus ovat tehneet Lemförderistä autoteollisuuden kyvykkään ja arvostetun yhteistyökumppanin kaikkialla maailmassa. Tästä johtuen, meillä on hyvät lähtökohdat jatkoa ajatellen. Uudistuvat voimavarat takaavat sen, että autojen tekniikka kehittyy edelleen.


Uudenaikainen kehitysteknologia.

Lemförder käyttää työssään apuna viimeisintä teknologiaa ja valmistusmenetelmiä – Teidän hyväksenne. Niihin kuuluvat 3D-tietokoneavusteinen suunnittelu ja lujuusopin laskenta, sekä myös luotettavuusanalyysi, tietokoneintegroitu tuotanto ja galvaanisten parien tuotanto. Tietokoneavusteinen suunnittelujärjestelmä takaa nopeat tekniset tiedotteet kaikkialle maailmaan, sekä suuren määrän simulointityötä. Tämä merkitsee asiakkaan edun mukaista lyhyempää markkinointiaikaa.

 

LEMFÖRDER tarjoaa laatutakuun, joka perustuu laajaan tuotetuntemukseen sekä erikoistietouteen, jota tarvitaan testattaessa käyttö- ja väsymisikää. Lemförder suunnittelee laatua tuotteen ideointivaiheessa, sekä kaikkien seuraavienkin työvaiheiden aikana. Säännölliset tarkastukset vahvistavat, että ISO 9000-9004:n vaatimukset täyttyvät asiakkaan hyväksi ja ajajien turvaksi. Kieltämättä on hyvä tunne ajella, kun alla on Lemförderillä säädettyä ja taattua turvallisuutta jousituksessa ja ohjauksessa.

Lue lisää: Kauppamerkkit

Bosch Autonosat 23.03.2015
Valeo varaosat 23.03.2015
Optimal varaosat 23.03.2015
Trw 23.03.2015
Febi Varaosat 23.03.2015
Swag Varaosat 23.03.2015
Delphi Varaosat 23.03.2015
SNR - Laakerit 23.03.2015
Sachs - Kytkimet 26.02.2011
GMB 10.05.2010
Ate - Jarrulevyt 10.05.2010